PIZZERIA O SOLE MIO STAD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3685 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria O Sole Mio Stad. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 20:18 Rijk belegd en snelle bezorging
12 mei 2024 om 22:00 Heerlijke pizza’s
1 mei 2024 om 17:47 Het eten was snel en netjes bezorgd, en ook nog goed warm. Pizza en Calzone waren errug lekker. Ik bestel hier graag! Al me al hebben wij goede pizza en
28 apr 2024 om 9:07 Ik had 5uur besteld, en levering half6 Prima op tijd, pizza heerlijk en lekker warm
19 apr 2024 om 9:23 Pizza Quattro formaggi en tiramisu besteld. Ik kreeg 2x tiramisu terwijl ik er maar 1 besteld had. Ik denk ter compensatie van de ongelofelijk slechte pizza. Droge bodem, koude pizza, heel zout en de kaas piepte. De tiramisu was wel erg lekker.
18 apr 2024 om 19:20 Lekker eten en snelle bezorging.
13 apr 2024 om 17:35 Pizza en calzone besteld. Beide waren super lekker.
8 apr 2024 om 20:23 Eens maar nooit meer een pitzza calzone Shoarma alleen die zijn vergeten er in te doen en het deeg was niet gaar
7 apr 2024 om 21:14 Pizza’s zijn altijd lekker, het feit dat de bezorger ze op hun kant heeft gezet waardoor alle topping in de doos lag wat minder #irritatiefactortje
6 apr 2024 om 20:04 zout!!! echt de shoarma is zo verschrikkelijk zout
5 apr 2024 om 21:03 Nog nooit zo teleurgesteld geweest in een pizza. De smaak was chemisch en echt niet lekker! Zelfs het snijden van de pizza was te veel gevraagd. Echt een afrader om hier pizza te halen!
5 apr 2024 om 19:38 Was erg droog niet lekker smeuïg helaas